Slide 2

Så här går det till

Det är bra att ha bekväma varma kläder (t.ex. långärmat, långa mjuka byxor och strumpor) som inte sitter för hårt eller hindrar rörelse. Du kommer ligga på en stoppad brits.
Behandlaren vägleder genom respektfull beröring, långsam och varsam rörelse och/eller guidning med rösten.

Mjukheten och varsamheten ger en känsla av trygghet och stöd. Under behandlingen lugnas ditt nervsystem som i dagens samhälle ofta är överaktivt i ”kamp- och flykt”- försvarsläge.
Nya mer gynnsamma mönster skapas som påverkar hur du rör dig, tänker, reagerar känslomässigt och i handling.

En behandling varar 45 – 50 min. Försök se till att du tar dig lite extra tid efteråt för att ta det lugnt och mjukt ta hand om dig själv.

Om du bokar hypnos med regression, emotionell och/eller fysisk inre resa, får du räkna med lite längre behandlingstid ca 75 – 80 min.

Emotionell och fysisk smärta har en starkt samband. Du kan både stärka din psykiska hälsa genom kroppen och förbättra kroppens självläkningssystem genom känslomässig bearbetning.

Slide 2
Vem är det bra för?

Alla som vill utvecklas och må bättre. En del söker för smärta, stelhet och belastningsproblematik. Andra lider av besvär av stress, utmattningssyndrom, ångest eller depression. Några har drabbats av långvarig generaliserad smärta typ fibromyalgi eller en neurologisk sjukdom eller skada och vill rehabiliteras, bibehålla rörlighet och funktion eller förebygga en försämring.

Önskemålen varierar också från att hjälpa kroppens självläkningssystem till att vilja bygga upp självkänslan eller hitta bakomliggande orsak till ett emotionellt problem. Långsamma mjuka avlastade rörelser i kombination med vägledd avslappning, meditation eller hypnos kan väcka och bearbeta känslominnen på ett annat sätt än vad intellektet kan göra.